Online Scheiden

door | 21-04-22 | Familierecht

Online Scheiden

Vanaf heden maakt ons kantoor het mogelijk om uw scheiding of ontbinding van het geregistreerd partnerschap online te regelen. 

Online scheiden is een prima optie als u en uw partner er samen goed uit komen. Daarbij brengt het online regelen van uw scheiding veel voordelen met zich mee. Denk hierbij aan de lagere kosten doordat u het voorwerk helemaal zelf doet. Bovendien is online scheiden snel en gemakkelijk, omdat uw advocaat namens u beiden optreedt. Na het indienen van het verzoek is uw scheiding al binnen 4 tot 7 weken geregeld. 

Voor meer informatie over het online regelen van uw scheiding verwijzen wij u graag naar: www.gemakkelijkscheiden.nl. Hier vindt u onder andere meer informatie over de kosten, benodigde documenten en onze werkwijze.

Diana Hopmans

Jeugdrecht, personen- en familierecht

Diana is zeer gedreven als het gaat om zaken waar jeugdigen bij betrokken zijn. Voorafgaande aan haar rechtenstudie volgde zij de opleiding Jeugdwelzijnswerk. Naast jeugdrecht is zij gespecialiseerd in personen- en familierecht. Zij is tevens mediator.